Labèl

Totas las versions d'aquel article :

| òc | fr |

La Lauzeta

Botega de vestits

3

dempuèi

Setembre de 2009

La Lauzeta©, aquò’s la novèla faiçon de parlar e de s’aficar Òc. Aquò’s creacion, refleccion, saunei e qualitat… Produits textiles certificats 100% coton biologic e ecologic, arrecomandats peus labels los mei seriós, visuaus originaus e de hauta qualitat, creacions artisticas deu nòste hèit, mes tanben ua caminada a travèrs la pensada, l’art, la civilizacion occitana, sa riquessa, sons atots.
La Lauzeta, es tanben un engatjament shens resèrva per la causa environamentala, la defensa e la promocion de las practicas non polluentas, mes tanben lo desvolopament durable e lo comèrci equitable.


De l’encontra entre la passion de la lenga nòsta e l’engatjament per la proteccion de l’environament, que vasó la presa de consciéncia de la riquessa naturala e de l’extraordinària biò-diversitat d’Occitània : las soas montanhas, las soas mars, los sons parcs naturaus…

Ça-vietz a la descobèrta d’ua Occitània que n’en suspectàvatz pas l’existéncia en çò de www.la-lauzeta.com, un siti que parla non pas de la lenga, mes parla la lenga en tot abordar los tèmas los mei universaus. En efèit, La Lauzeta arrevirè suenhosament, dens son dialècte gascon maritim, la totalitat deus modules informatics deus logiciaus de venta e de gestion que compausan lo son siti ! Un tribalh deus màgers, ua iniciativa inedita tad ua resulta que n’avetz pas jamei vista !

la-lauzeta.com

http://www.la-lauzeta.com

Activitat :

Contact

Centre Montesquieu
1, alea Joan Rostanh
33650 Martilhac

Telefonèt : 06 72 34 00 79 Mèl : contact@la-lauzeta.com


sostenen lo labèl

Sètz pas encara labellisat ?

Anuari papièr
SPIP |  | Plan del sit | Mencions legalas | Seguir la vida del sit RSS 2.0
Lo labèl es un servici de l'IEO e de l'Ofici per l'Occitan, visatz los autres sites quí dessur per d'autres servicis.